Het Tuinhuis

Het Tuinhuis, een tweepersoons eenkamerappartement van 27 vierkante meter, bestaat uit een kamer met eethoek, keukentje en separate badkamer. 

Het staat vrij in de tuin van een ‘rentenierswoning’ van 1884. Zo ging dat in die tijd: als een rijke boer er genoeg van had,deed hij het bedrijf over aan zijn zoon en bouwde voor zichzelf een mooi huis in het dorp. Vaak – en dat is hier ook het geval – staat er een rijtje van deze huizen aan de rand van het dorp: een gouden randje.

Het Tuinhuis biedt logies zonder ontbijtservice. In de goed geoutilleerde keukenhoek inclusief waterkoker, koffiezetapparaat en tweepits gasstel kunt u zelf uw ontbijt, lunch, picknick of diner te maken. Er zijn drie supermarkten en een ruim aanbod van restaurants en (vis)snackbars in de directe omgeving (op fiets- en autoafstand). Maaltijd reserveren? Op uw verzoek reserveer ik graag een tafel in een van de restaurants in de omgeving.

Het Tuinhuis heeft twee eenpersoonsbedden van twee meter lang, te combineren tot tweepersoonsbed (met verbindingsstuk tussen de matrassen). 

De ruimte heeft een separate ruimte met douche, toilet en wastafel. Badtextiel aanwezig.

Er is tv, radio en gratis wifi. 

Het Tuinhuis heeft een eigen, zelfstandige ingang. Laat de temperatuur het toe, dan doet u de tuindeuren open en geniet u volop van de buitenlucht op uw terras met tuinmeubilair. Het terras is vanuit de hoofdwoning niet te zien, u hebt dus alle privacy. U kijkt uit op de ruime tuin.

Er zijn twee fietsen te huur. Een oplaadpunt voor een e-bike is aanwezig.

Uw hond is van harte welkom (vertelt u dat wel even van tevoren).

Er mag in de accommodatie niet gerookt worden.

Aankomen kan tussen 16.00 en 21.30 uur. Vertrek is vóor 11.00 uur. Natuurlijk is enige flexibiliteit mogelijk in overleg.